Информации за компанијата

За да контактирате со Sony за правни, маркетиншки или деловни цели, стапете во контакт преку податоците на оваа страница. За барања во врска со поддршка и поправка на производи, посетете ја врската контактирајте со нас.

Ви треба поддршка или поправка?

Обратете Се Кај Нас

Месна адреса

Сони Европа Лимитед -Претставништво Скопје, Република Македонија
Soravia Centar Skopje, Vojvoda Vasil Ajilarski bb
1000 Skopje
Republic of Macedonia

Регистерски број на компанијата е: 6512674

ДДВ број: 4080009505405

Седиште

Sony Europe B.V.

The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey, KT13 0XW, United Kingdom

Incorporated in Hoofddorp / Netherlands 71682147

Registered in the UK Companies House Cardiff FC035527

Информации за управата

  • Hideyuki Furumi
  • Masaki Kurebayashi
  • Ricky Londema

Корпоративна комуникација

Прес центар

Официјални соопштенија за медиумите, најнови вести и настани од Sony

Sony Europe B.V. не прифаќа одговорност за производи од компаниите Sony Playstation или Sony Mobile. За информации за компаниите Sony Playstation и Sony Mobile, посетете го веб-сајтот на соодветната компанија:

- Sony Playstation

- Sony Mobile